INGREDIENTE:
- 350g Hochland Mascarpone
- 200g turtă dulce
- 60ml cafea
- 300g vișine (din compot)
- 2 lingurițe cacao
- 55g zahăr pudră
- 200g smântână lichidă
- 1 linguriță extract de vanilie
MOD DE PREPARARE:
- Pregătim cafeaua și o lăsăm la răcit.
- Scurgem vișinele din compot.
- Batem cu mixerul smântâna lichidă cu zahărul pudră până când se formează frișca.
- Încorporăm Hochland Mascarpone amestecând cu o spatulă, cu mișcări de jos în sus. Adăugăm și vanilia.
- Asamblăm desertul: rupem turta dulce în bucățele, pe care le înmuiem rapid în cafea. Adăugăm în pahar turta dulce, apoi un strat de cremă cu mascarpone. Pudrăm cacao, apoi așezăm, uniform, câteva vișine. Repetăm procesul până când paharul este plin.
- Dăm la frigider pentru câteva ore sau ideal, peste noapte (astfel, aromele se vor întrepătrunde mai bine, iar turta dulce va absorbi umiditatea din cremă).
Poftă bună!