Știai că
Hochland Group are o istorie de peste 90
de ani în domeniul brânzeturilor?
Pașii care ne-au adus aici
Lansăm noua Brânză Topită cu Cedar, ideală pentru sandvișuri și preparate calde. Se transformă într-un sos cremos pentru nachos, burgeri sau cartofi prăjiți.
Te ajutăm să descoperi noi prietenii și să împarți bucurii, odată cu lansarea noului produs Mozzarella Felii, potrivită în gustări lejere sau sendvișuri de orice fel.
Pentru sendvișuri mai gustoase și pauze mai frumoase, lansăm noile Felii Gouda delicioase.
Finalizăm extinderea fabricii de la Sovata, mărind astfel capacitatea de producție și pregătindu-ne pentru noi provocări.
Lansăm noua Hochland Telemea în cuburi gata tăiate, cu verdeață asezonate, iubită de salate și potrivită pentru mese rapide și lejere.
Lansăm Hochland Velemea, o specialitate vegană, versatilă, cu textură cremoasă, care păstrează bucuria gustului la masă.
Pentru momentele când petreceți timp împreună și vreți o gustare savuroasă, noile Mozzarella Sticks vor fi îndrăgite de toată lumea la masă.
Aducem iubitorilor de brânză topită un sortiment nou: Triunghiuri de brânză topită Mixtett pentru Paste, de savurat atât în gustări reci, cât și calde.
Te ajutăm să aduci și mai multă bucurie la masă, cu noua Telemea la Cuptor, inedită și gustoasă.
Lansăm noua Brânză de Vaci cu textură grunjoasă, de încercat ca atare sau în preparate pline de savoare.
Lansăm Brânza Extra Cremoasă, pentru o masă și mai savuroasă.
Extindem fabrica de la Sovata și ne pregătim de viitor.
Lansăm Brânză de vaci, incredibil de cremoasă și disponibilă atât în varianta de 200g pentru o gustare rapidă, cât și de 475g pentru rețete delicioase.
Chiar și în contextul pandemiei am continuat alături de Fundația Regală Margareta a României misiunea pe care ne-am asumat-o cu un an în urmă, aceea de a oferi sprijin seniorilor vulnerabili. Prin proiectul Telefonul Vârstnicului și voluntariat am ajuns acolo unde a fost mai mare nevoie de noi.
Reinventăm Brânza Praid integrând-o în gama Atelier, care se îmbogățește cu un nou sortiment: Atelier Brânză Cremoasă
Sărbătorim 20 de ani și redefinim comunicarea într-o nouă filosofie de brand
Aducem iubitorilor de brânză un nou sortiment: Brânză Praid - o brânză maturată în salina Praid cu un gust complex și o aromă plină de caracter.
Lansăm Telemeaua Hochland, preferata roșiilor.
Aducem în magazine două sortimente de cremă de brânză Almette: cu Smântâna și cu Verdeață.
Achiziționăm Fabrica de la Sovata și începem să producem sortimente tradiționale de cașcaval, precum Dalia sau Brădet. De asemenea, furnizăm materie primă pentru Fabrica de Brânză topită de la Sighișoara.
Ia naștere Hochland România prin achiziționarea fabricii de la Sighișoara, unde începem să producem Brânză topită.