Știai că

Hochland Group are o istorie de peste 90
de ani în domeniul brânzeturilor?

Află mai multe

Câțiva dintre pașii care ne-au adus aici:

1993

Hochland intră pe piața românească prin intermediul companiei Whiteland, care importă și comercializează în magazine Brânză topită triunghiuri și Brânză topită felii.

Citește mai departe

1998

Ia naștere Hochland România prin achiziționarea fabricii de la Sighișoara, unde începe să producă Brânză topită.

Citește mai departe

1999

Hochland achiziționează Fabrica de la Sovata și începe să producă sortimente tradiționale de cașcaval, precum Dalia sau Brădet. De asemenea, furnizează materie primă pentru Fabrica de Brânză topită de la Sighișoara.

Citește mai departe

1999

Hochland produce pentru prima dată în România, în Fabrica de la Sighișoara, Brânză topită Mixtett.

Citește mai departe

2000

Hochland începe producția de Brânză topită bloc.

Citește mai departe

2001

Hochland aduce în magazine două sortimente de cremă de brânză Almette: cu Smântâna și cu Verdeață.

Citește mai departe

2002

Fabrica de la Sovata începe producția de Cașcaval felii Hochland.

Citește mai departe

2003

Tot la Sovata începe să fie fabricat și Cașcavalul bloc Hochland.

Citește mai departe

2004

Hochland lansează pe piață gama Hochland Crème.

Citește mai departe

2008

Se lansează Telemeaua Hochland, preferata roșiilor.

Citește mai departe

2009

Hochland lansează noua specialitate de brânză Cedar, un rafinament gastronomic pentru toți cei care vor să redescopere savoarea unui produs special.

Citește mai departe

2012

Hochland lansează gama brânză proaspătă: Cottage Cheese, Brânză Făgăraș și Brânză de Vaci.

Citește mai departe

2012

Fabrica de la Sighișoara începe să producă Brânză topită sul.

Citește mai departe

2014

Hochland lansează pe piață un produs unic în România, în două sortimente: Bruschetta Rustică și Bruschetta Pizza. Din aceeași gamă, Delicii Calde, fac parte și Cașcavalul Pane, precum și Brânzeturile rase Pasta și Pizza.

Citește mai departe

2014

Pentru cei care vor varietate, Hochland lansează noile sortimente de triunghiuri de brânză topită Mixtett Con Carni și Mixtett Picanterie.

Citește mai departe

2014

Hochland aduce o surpriză iubitorilor de brânză! O nouă gamă de brânză ce are în componență brânză proaspătă și legume din grădină: Hochland Gusturi Proaspete.

Citește mai departe

2016

Hochland aduce iubitorilor de brânză un nou sortiment: Brânză Praid-o brânză maturată în salina Praid cu un gust complex și o aromă plină de caracter.

Citește mai departe

2018

Hochland sărbătorește 20 de ani și își redefinește comunicarea într-o nouă filosofie de brand

Citește mai departe

2018

Hochland își îmbogățește portofoliul local și lansează un nou brand, deja consacrat pe piața din Germania: Grünländer

Citește mai departe

2019

Brânza Praid se reinventează integrându-se în gama Atelier, care se îmbogățește cu un nou sortiment: Atelier Brânză Cremoasă

Citește mai departe

2019

Hochland relansează gama de brână proaspătă – Mărgele de Brânză

Citește mai departe

2019

Începând cu anul 2019 am devenit partener unic al Fundației Regale Margareta a României în cadrul proiectului Generații – o inițiativă ambițioasă care și-a propus să aducă împreună generația seniorilor și pe cea a tinerilor, două lumi diferite, dar care pot împărtăși bucurie, energie și învățături valoroase.

Citește mai departe

2020

Chiar și în contextul pandemiei am continuat alături de Fundația Regală Margareta a României misiunea pe care ne-am asumat-o cu un an în urmă, aceea de a oferi sprijin seniorilor vulnerabili. Prin proiectul Telefonul Vârstnicului și voluntariat am ajuns acolo unde a fost mai mare nevoie de noi.

Citește mai departe