https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/02/hochland_despre_banner.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/02/hochland_despre_banner_mobile.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/02/hochland_despre_banner_mobile.png

Pașii care ne-au adus aici

2024

Lansăm noua Brânză Topită cu Cedar, ideală pentru sandvișuri și preparate calde. Se transformă într-un sos cremos pentru nachos, burgeri sau cartofi prăjiți.

2024

Te ajutăm să descoperi noi prietenii și să împarți bucurii, odată cu lansarea noului produs Mozzarella Felii, potrivită în gustări lejere sau sendvișuri de orice fel.

2024

Pentru sendvișuri mai gustoase și pauze mai frumoase, lansăm noile Felii Gouda delicioase.

2024

Finalizăm extinderea fabricii de la Sovata, mărind astfel capacitatea de producție și pregătindu-ne pentru noi provocări.

2024

Lansăm noua Hochland Telemea în cuburi gata tăiate, cu verdeață asezonate, iubită de salate și potrivită pentru mese rapide și lejere.

2024

Lansăm Hochland Velemea, o specialitate vegană, versatilă, cu textură cremoasă, care păstrează bucuria gustului la masă.

2024

Pentru momentele când petreceți timp împreună și vreți o gustare savuroasă, noile Mozzarella Sticks vor fi îndrăgite de toată lumea la masă.

2023

Aducem iubitorilor de brânză topită un sortiment nou: Triunghiuri de brânză topită Mixtett pentru Paste, de savurat atât în gustări reci, cât și calde.

2023

Te ajutăm să aduci și mai multă bucurie la masă, cu noua Telemea la Cuptor, inedită și gustoasă.

2023

Lansăm noua Brânză de Vaci cu textură grunjoasă, de încercat ca atare sau în preparate pline de savoare.

2023

Lansăm Brânza Extra Cremoasă, pentru o masă și mai savuroasă.

2022

Extindem fabrica de la Sovata și ne pregătim de viitor.

2022

Lansăm Brânză de vaci, incredibil de cremoasă și disponibilă atât în varianta de 200g pentru o gustare rapidă, cât și de 475g pentru rețete delicioase.

2020

Chiar și în contextul pandemiei am continuat alături de Fundația Regală Margareta a României misiunea pe care ne-am asumat-o cu un an în urmă, aceea de a oferi sprijin seniorilor vulnerabili. Prin proiectul Telefonul Vârstnicului și voluntariat am ajuns acolo unde a fost mai mare nevoie de noi.

2019

Reinventăm Brânza Praid integrând-o în gama Atelier, care se îmbogățește cu un nou sortiment: Atelier Brânză Cremoasă

2018

Sărbătorim 20 de ani și redefinim comunicarea într-o nouă filosofie de brand

2016

Aducem iubitorilor de brânză un nou sortiment: Brânză Praid - o brânză maturată în salina Praid cu un gust complex și o aromă plină de caracter.

2008

Lansăm Telemeaua Hochland, preferata roșiilor.

2001

Aducem în magazine două sortimente de cremă de brânză Almette: cu Smântâna și cu Verdeață.

1999

Achiziționăm Fabrica de la Sovata și începem să producem sortimente tradiționale de cașcaval, precum Dalia sau Brădet. De asemenea, furnizăm materie primă pentru Fabrica de Brânză topită de la Sighișoara.

1998

Ia naștere Hochland România prin achiziționarea fabricii de la Sighișoara, unde începem să producem Brânză topită.

Știai că

Hochland Group are o istorie de peste 90
de ani în domeniul brânzeturilor?

Află mai multe