Știai că
Hochland Group are o istorie de peste 90
de ani în domeniul brânzeturilor?
Pașii care ne-au adus aici
Aducem iubitorilor de brânză topită un sortiment nou: Triunghiuri de brânză topită Mixtett pentru Paste, de savurat atât în gustări reci, cât și calde.
Te ajutăm să aduci și mai multă bucurie la masă, cu noua Telemea la Cuptor, inedită și gustoasă.
Lansăm noua Brânză de Vaci cu textură grunjoasă, de încercat ca atare sau în preparate pline de savoare.
Lansăm Brânza Extra Cremoasă, pentru o masă și mai savuroasă.
Extindem fabrica de la Sovata și ne pregătim de viitor.
Lansăm Brânză de vaci, incredibil de cremoasă și disponibilă atât în varianta de 200g pentru o gustare rapidă, cât și de 475g pentru rețete delicioase.
Chiar și în contextul pandemiei am continuat alături de Fundația Regală Margareta a României misiunea pe care ne-am asumat-o cu un an în urmă, aceea de a oferi sprijin seniorilor vulnerabili. Prin proiectul Telefonul Vârstnicului și voluntariat am ajuns acolo unde a fost mai mare nevoie de noi.
Reinventăm Brânza Praid integrând-o în gama Atelier, care se îmbogățește cu un nou sortiment: Atelier Brânză Cremoasă
Sărbătorim 20 de ani și redefinim comunicarea într-o nouă filosofie de brand
Aducem iubitorilor de brânză un nou sortiment: Brânză Praid - o brânză maturată în salina Praid cu un gust complex și o aromă plină de caracter.
Lansăm Telemeaua Hochland, preferata roșiilor.
Aducem în magazine două sortimente de cremă de brânză Almette: cu Smântâna și cu Verdeață.
Achiziționăm Fabrica de la Sovata și începem să producem sortimente tradiționale de cașcaval, precum Dalia sau Brădet. De asemenea, furnizăm materie primă pentru Fabrica de Brânză topită de la Sighișoara.
Ia naștere Hochland România prin achiziționarea fabricii de la Sighișoara, unde începem să producem Brânză topită.