https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/11/4-1920-x-350-px-1.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/11/3-991-x-500-px-1.png

Telemea la cuptor în crustă de susan și miere

Ingrediente:

  • 135g Telemea la cuptor Hochland 
  • 1 ou 
  • 2 linguri făină  
  • 2-3 linguri susan 
  • 1 lingură ulei de măsline  
  • 2 linguri de miere pentru servit  

Mod de preparare: 

  1. Tăiem dreptunghiul de telemea la cuptor pe diagonală în 2 triunghiuri. 
  2. Trecem fiecare triunghi prin făină, ou și apoi susan, formând o crustă uniformă de jur împrejur.  
  3. Punem triunghiurile pe o hârtie de copt și le stropim cu ulei de măsline. 
  4. Dăm la cuptor pentru 20 minute la 190C cu ventilație.  
  5. Servim calde cu miere și frunzulițe de cimbru proaspăt.  

Poftă bună!