https://hochland.ro/wp-content/uploads/2025/10/imagine.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2025/10/pere-caramelizate-_991x500.jpg

Tartine cu pere caramelizate și Hochland Crème 

INGREDIENTE:

  • Cremă de brânză Hochland Crème Clasic 350 g 
  • 2 felii de pâine  
  • 1 pară 
  • 10 – 15 g unt 
  • 2 linguri zahăr brun 
  • 20 g nucă mărunțită 

MOD DE PREPARARE:

  1. Prăjim cele două felii de pâine până devin ușor crocante. 
  2. Întindem pe fiecare felie un strat generos de cremă de brânză Hochland Crème Clasic. 
  3. Într-o tigaie, topim untul. Trecem feliile de pară prin zahăr brun și le caramelizăm în unt, până devin moi și ușor rumenite. 
  4. Așezăm feliile de pară caramelizate peste stratul de cremă de brânză. 
  5. Presărăm nuca mărunțită pentru un plus de textură și aromă.  

Poftă bună!