https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/01/4-1920-x-350-px-1.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/01/3-991-x-500-px-1-1.png

Rulada cu șuncă și cașcaval

Ingrediente:

  • 1 foaie aluat foitaj (400 g) 
  • 80 g Hochland Crème Clasic  
  • 220 g cașcaval Hochland 
  • 100 g șuncă  
  • ou pentru uns aluatul 
  • semințe de mac (opțional) 

Mod de preparare:

  1. Răzuim cașcavalul.  
  2. Ungem aluatul foitaj cu cremă de brânză.  
  3. Presărăm puțin cașcaval.  
  4. Așezăm feliile de șuncă pe toată suprafața aluatului.  
  5. Acoperim cu restul cantității de cașcaval. 
  6. Rulăm aluatul ca pe o ruladă.  
  7. Ungem cu ou bătut și opțional, presărăm semințe de mac.  
  8. Dăm la cuptorul preîncălzit la 170°C timp de 25-30 de minute, până când aluatul se rumenește.  
  9. Servim rulada caldă sau rece, după preferințe. 

Poftă bună!