https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/10/4-copy-3.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/10/4-1.png

Quiche cu Hochland Mărgele de brânză

INGREDIENTE:

  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 90g spanac
  • 180g de ciuperci champignon tocate
  • ½ ceapă roșie, tăiată felii
  • 4 ouă mari, bătute
  • 180g Hochland Mărgele de brânză
  • 200g Cașcaval Hochland dat pe răzătoare
  • ½ linguriță sare de mare
  • ¼ linguriță piper negru
  • ¼ linguriță cimbru uscat, salvie și rozmarin

MOD DE PREPARARE:

  1. Preîncălzim cuptorul la 400°F (200°C).
  2. Prăjim ciupercile și ceapa într-o tigaie antiaderentă cu ulei de măsline, sare și piper timp de 15 minute. Adăugăm spanacul și prăjim încă 5 minute.
  3. Într-un bol, amestecăm ouăle, Hochland Mărgele de brânză, cașcavalul ras, sarea, piperul și condimentele.
  4. Combinăm legumele prăjite cu amestecul de ouă și turnăm totul într-o formă metalică de plăcintă.
  5. Coacem timp de 40 de minute sau până când se întărește compoziția.
  6. Lăsăm să se odihnească înainte de servire.

Poftă bună!