https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/12/1920x350-min.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/12/991x500-min.png

Platou tradițional cu Hochland Cașcaval și Telemea

INGREDIENTE:

  • 350g Hochland Telemea
  • 250g Hochland Cașcaval Clasic
  • 200g zacuscă cu ciuperci
  • 100g măsline grill
  • 50g măsline verzi cu gogoșar
  • 100g ridichi
  • 50g castraveți proaspeți
  • 50g ceapă roșie
  • 100g salam feliat Milano
  • 150g salam feliat Chorizo
  • 100g tobă 
  • 150g cârnați tradiționali
  • 70g jumări cuburi
  • 100g slănină
  • 100g salam Fuet
  • 3 legături mărar proaspăt (pentru decor) 

MOD DE PREPARARE:

  1. Aranjăm mărarul proaspăt pe marginea platoului și în centru, sub formă de coroniță.
  2. Tăiem Hochland Telemea și Cașcaval cuburi sau felii.
  3. Pregătim frigărui din roșii cherry, Hochland Telemea și măsline verzi.
  4. Feliem slănina și cârnații și îi aranjăm pe platou, alături de jumări și tobă.
  5. Facem trandafiri din salam, așezând feliile circular pe marginea unui pahar, pe care îl vom întoarce invers pe platou.
  6. Tăiem ceapa în sferturi și o așezăm lângă slănină 
  7. Ridichile le tăiem pe jumătate și le crestăm cu un cuțit, iar castraveții îi feliem subțire.
  8. Aranjăm măslinele și zacusca într-un bol pe platou.
  9. Decorăm cu steluțe din cașcaval și este gata de servit.

Poftă bună!