https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/12/1920x350.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/12/991x500.png

Platou festiv cu Hochland Telemea

INGREDIENTE:

  • 30g Hochland Cașcaval Clasic
  • 200g Hochland Telemea de vacă
  • 100g struguri albi
  • 100g struguri roșii
  • 100g salam feliat
  • 40g miez de nucă
  • 30g măsline verzi
  • Crenguțe de rozmarin

MOD DE PREPARARE:

  1. Tăiați telemeaua în cuburi și aranjați-le pe platou, conturând forma unui brad.
  2. Adăugați strugurii albi și roșii, integrându-i în aranjament pentru a păstra conturul distinctiv.
  3. Așezați miezul de nucă într-o grămăjoară, oferind decorului o textură crocantă și un detaliu natural.
  4. Dispuneți salamul feliat la baza aranjamentului, ca fundație a bradului.
  5. Plasați măslinele verzi, completând baza cu un contrast de culoare și un gust aparte.
  6. Finalizați decorul cu o stea din cașcaval, pe care o puteți decupa cu ajutorul unei forme pentru prăjituri.

Poftă bună!