INGREDIENTE:
- 250g Hochland Cașcaval Clasic
- 50g coacăze roșii
- 50g struguri roșii
- 100g salam feliat
- 100g prosciutto crudo feliat
- 50g măsline verzi
- 100g ardei verde
- 50g biscuiți sărați
- Crenguțe de rozmarin
MOD DE PREPARARE:
- Tăiem Hochland Cașcaval Clasic în felii și apoi în cubulețe. Le așezăm pe platou, formând un cerc sau orice altă formă, în funcție de preferință.
- Feliile de prosciutto crudo și salamul feliat le aranjăm pe platou unele peste altele.
- Adăugăm măslinele verzi pe platou. Ele vor oferi un contrast de culoare și un gust sărat care să complimenteze mezelurile și cașcavalul.
- Tăiem ardeiul verde în felii subțiri, apoi le dispunem în formă de evantai sau pe diagonală
- Aranjăm strugurii roșii și coacăzele roșii pe platou. Se pot așeza în grupuri mici sau împrăștiate în mod elegant pe întreaga suprafață a platoului.
- În final, tăiem cașcavalul în forme delicate de steluțe și le așezăm pe platou, creând un aspect festiv și apetisant. Pentru un plus de savoare și un parfum subtil, presărăm câteva crenguțe de rozmarin.
Poftă bună!