https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/03/1_1920x350-1.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/03/1_991x500-2.png

Platou festiv cu Hochland cașcaval, Atelier Praid și fructe

Ingrediente:

  • 200g Hochland Atelier Praid Natur
  • 150g Hochland Cașcaval Clasic
  • mix de caju, migdale și alune de pădure
  • 150g căpșune
  • 100g afine
  • 150g ciocolată neagră
  • 2-3 linguri gem de smochine
  • 250g Hochland Mascarpone
  • 2-3 linguri miere
  • Mini grisine
  • Crackers

Mod de preparare:

  1. Tăiem Hochland Atelier Praid Natur în triunghiuri, iar Hochland Cașcaval Clasic în cuburi.
  2. Pregătim dip-ul de Stracciatella cu Hochland Mascarpone: amestecăm mascarponele cu mierea și adăugăm 75g din ciocolata neagră, tocată mărunt.
  3. Punem dipul într-un bol, așezăm pe platou alături de brânzeturi.
  4. Adăugăm restul elementelor în jurul lor.
  5. Decorăm cu fructul pasiunii și flori comestibile pentru o notă elegantă.

Poftă bună!