https://hochland.ro/wp-content/uploads/2022/03/3_desktop.jpg https://hochland.ro/wp-content/uploads/2022/03/3_mobile.jpg

Platou de Paște Tradițional

INGREDIENTE

  • Hochland Atelier Praid cu vin
  • Hochland Atelier Praid Natur
  • Hochland Atelier Praid Cremoasă
  • Hochland Cașcaval Clasic
  • Hochland Cașcaval Afumat
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 3 castraveți
  • 1 legătură de ridichi
  • 150 g Kaiser afumat
  • 150g Chorizo
  • 150 g ceafă de porc afumată
  • 150g bacon afumat
  • Pătrunjel pentru decor

MOD DE PREPARARE

  1. Taie felii brânza maturată Hochland și cașcavalul.
  2. Feliază și mezelurile.
  3. Spală ceapa verde, curăț-o și taie fiecare fir în două bucăți.
  4. Spală castraveții și ridichile și taie-le în bucăți.
  5. Pune toate ingredientele pe platou. Pentru un aspect deosebit, aranjează mai întâi brânzeturile grupate pe fiecare tip, lăsând niște spațiu între ele. În spațiul lăsat, pune mezelurile și legumele.
  6. Nu uita să sărezi ceapa verde, castraveții și ridichile pentru un plus de savoare.
  7. Decorează cu frunze de pătrunjel.

Servește platoul la masa de Paște alături de un pahar de vin roșu și tradiționalele ouă colorate.