https://hochland.ro/wp-content/uploads/2022/05/1920-x-350-min-1.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2022/05/991-x-500-min-1.png

Platou cu Hochland Delicii Calde Camembert și piersici

INGREDIENTE

  • Hochland Delicii Calde Camembert la grătar
  • Piersici
  • Oțet balsamic
  • Semințe de susan
  • Salată rucola

MOD DE PREPARARE

  1. Gătește pe grill Hochland Delicii Calde Camembert, câteva minute pe fiecare parte.
  2. Taie piersicile în bucăți și pune-le pe grill câteva minute, până prind puțină culoare.  
  3. Pune toate ingredientele de până acum pe platou. Pentru un aspect deosebit aranjează piersicile în lateralul platoului și așază Hochland Delicii Calde Camembert în mijloc.
  4. Nu uita să dai savoare și culoare întregului platou, stropind piersicile cu puțin oțet balsamic și presară deasupra semințe de susan.
  5. Adaugă și salata rucola, spălată în prealabil.

Bucură-te de un preparat fermecător, atât la gust cât și la aspect. Poftă bună!