https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/12/1920x350-min-1.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/12/991x500-min-1.png

Platou cu Hochland Cașcaval și mezeluri

INGREDIENTE:

  • 250g Hochland Cașcaval Clasic
  • 100g Hochland Brânză Atelier Praid alintată cu vin
  • 50g afine
  • 50g coacăze roșii
  • 150g roșii cherry galbene
  • 50g caju copt și sărat
  • 150g prosciutto crudo
  • 100g salam Milano
  • 100g salam Chorizo

MOD DE PREPARARE:

  1. Începem prin a tăia cașcavalul Hochland în triunghiuri, felii și pătrate egale.
  2. Tăiem și brânza Hochland Atelier Praid în felii.
  3. Aranjăm platoul cu ingredientele așezate pe rânduri în diagonală, începand cu afinele, caju, pătrățele de cașcaval, prosciutto crudo, cuburile de cașcaval, coacăzele roșii si roșiile cherry.
  4. Facem apoi trandafiri și boboci din salam.
  5. În capătul platoului așezăm cașcavalul tăiat în triunghiuri și brânza Atelier Praid.
  6. Tăiem și steluțe din cașcaval cu ajutorul unei forme pentru fursecuri și decorăm platoul cu ele.

Poftă bună!