Ingrediente:
- 200g Hochland Atelier Praid Cremoasă
 - 150g Hochland Cașcaval Clasic
 - 1 morcov mare
 - 2 castraveți
 - 3 ridichii
 - 2 buc țelină apio
 - 100g măsline
 - 50g pastă măsline
 - 10 roșii cherry
 - 1 conservă năut
 - 1 lingură tahini
 - ½ lămâie
 - 2-3 linguri ulei de măsline
 - 50g nuci
 - 2-3 linguri miere
 - Crackers
 - Pâine uscată
 
Mod de preparare:
- Pregătim humusul: punem într-un blender năutul, zeama de lămâie, tahini, uleiul de măsline și blenduim. Adăugăm și câteva linguri din zeama în care a stat năutul în conservă până obținem consistența dorită.
 - Tăiem ridichiile felii, iar morcovul, castraveții și țelina în bastonașe.
 - Tăiem Hochland Atelier Praid cremoasă în triunghiuri, iar Hochland cașcaval clasic în cuburi. Putem să pregătim chiar și mini frigărui din cașcaval și roșii cherry.
 - Mierea, pasta de măsline și humusul le punem în boluri micuțe pe care le punem pe platou.
 - Adăugăm brânzeturile pe platou și aranjăm restul elementelor în jurul lor.
 - Decorăm cu semințe de rodie și crenguțe de rozmarin.
 
Poftă bună!