https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/01/5_1920x350-1.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/01/5_991x500.png

Paste cu sos de Brânză Topită Hochland

INGREDIENTE

  • 200g paste
  • 1 cutie Hochland Brânză topită cu smântână
  • 2 linguri unt/ulei de măsline
  • 400ml apă
  • Condimente (sare, piper, busuioc)
  • Hochland Delicii calde Brânză rasă pentru paste

MOD DE PREPARARE

  1. Într-o oală fierbem pastele în apă cu puțină sare după instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. Cât fierb pastele, putem pregăti sosul: într-o tigaie punem uleiul sau untul la foc mediu, iar peste el adăugăm triunghiurile de Hochland Brânză Topită și apă. În loc de apă putem folosi și stoc de pui, pentru un gust mai intens.
  3. Odată ce triunghiurile s-au topit, condimentăm sosul cu sare și piper (după gust) și îl turnăm peste paste. După adăugăm Hochland Delicii calde Brânză rasă pentru paste. Amestecăm și servim cu busuioc proaspăt.

Poftă bună!