INGREDIENTE
- 400g ciocolată topită
- 5 ouă
- 2 gălbenușuri
- 900g Hochland Brânză de vaci
- 220g zahăr
- 80g griș
- 40g amidon
- 200g smântână grasă
- un vârf de sare
- esență de vanilie
- 200g zmeură proaspătă
MOD DE PREPARARE:
- Preîncălzim cuptorul la 170C și pregătim o tavă pentru tort.
- Mixăm într-un bol încăpător ouăle și cele 2 gălbenușuri cu zahărul.
- Adăugăm esența de vanilie, sarea și începem să încorporăm Hochland Brânză de vaci, treptat, pană se omogenizează. Integrăm și smântâna, grișul și amidonul.
- Adăugăm ciocolata topită și răcită puțin, iar apoi și zmeura. Omogenizăm.
- Turnăm compoziția în formă și o punem la cuptor pentru 45 – 55 de minute.
- O lăsăm să se răcească peste noapte și o servim cu gem sau frișcă.
Poftă bună!