INGREDIENTE
- 400g aluat foietaj (tăiat în felii pătrate)
- 3-4 piersici feliate
- 1 cană afine
- 250g Hochland Brânză de Vaci
- 4 linguri zahăr pudră
- 1 lingură esență de vanilie
- Coaja rasă de la 1 lime (sau o lămâie)
- Sare
- 2 linguri zahăr brun
MOD DE PREPARARE
- Pune într-un bol brânza de vaci, 3 linguri zahăr pudră, esența de vanilie și coaja rasă de lime. Omogenizează compoziția cu un mixer.
- Pune feliile de aluat în tava de copt și, cu ajutorul unui cuțit, crestează ușor aluatul la 1 cm de margine.
- Pune 2 lingurițe pline de cremă pe aluat și întinde bine.
- Așază deasupra 4-5 felii de piersică și câteva afine.
- Presară deasupra zahăr brun. Coace mini plăcintele timp de 25-30 minute la 190°C.
- Când s-au răcit, pudrează-le cu zahărul pudră rămas.
Poftă bună!