https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/11/4-1920x350-3.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/11/3-991x500-3.png

Mac&Cheese cu dovleac și salvie

Ingrediente:

  • 400g paste 
  • 8 frunze salvie 
  • 2 căței de usturoi 
  • 240ml lapte 
  • 80g Hochland Cremé Clasic 
  • 300g cașcaval Hochland 
  • 200g piure de dovleac (dovleac fiert și pasat fin) 
  • 2 linguri unt 
  • 1 linguriță chilli 
  • Sare & piper după gust 

Mod de preparare:

  1. Începem prin a fierbe pastele după cum scrie pe ambalaj, în apă cu sare. 
  2. Punem untul într-o tigaie adâncă și încăpătoare la topit, iar odată ce s-a încins, adăugăm usturoiul și salvia. Lăsăm 3 minute.
  3. Înlăturăm frunzele de salvie și adăugăm laptele, crema de brânză, piureul de dovleac, o cană de apă de la paste, chilli și cașcavalul răzuit fin. Amestecăm bine până când cașcavalul s-a topit și dacă sosul este prea lichid mai lăsăm pe foc până scade puțin.. Adăugăm sare si piper după gust.
  4. Adăugăm pastele, amestecăm totul și servim.