https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/01/4_1920x350.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/01/4_991x500.png

Hochland Cașcaval pane cu sos de merișoare

INGREDIENTE

  • Hochland Delicii calde Cașcaval Pane
  • cimbrișor proaspăt
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi
  • gem de merișoare
  • busuioc

MOD DE PREPARARE

  1. Desfacem bucățile de Hochland Delicii calde Cașcaval Pane din ambalaj și le adăugăm într-o tigaie cu uleiul încins, la foc mediu.
  2. Adăugăm usturoiul tăiat felii și cimbrișorul. Prăjim câte 2 minute pe fiecare parte.
  3. După ce este gata, așezăm cașcavalul pane într-o farfurie, iar peste turnăm gem de merișoare (se poate folosi și alt tip de gem) și-l servim fierbinte.

Bucură-te de un preparat rapid și aromat!