https://hochland.ro/wp-content/uploads/2022/05/1920-x-350-min-3.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2022/05/991-x-500-min-3.png

Desert la pahar cu Hochland Brânză de Vaci și căpșuni

INGREDIENTE (pentru 4 porții – 15 minute)

Pentru crema cu brânză:

  • 1 cutie Hochland Brânză de Vaci 475 g
  • 100 g miere
  • 1 linguriță pudră sau pastă de vanilie

Pentru amestecul cu căpșuni:

  • 400 g căpșuni
  • 100 g miere
  • 2 ciorchini de flori de salcâm
  • Câteva frunze de mentă proaspătă

Pentru pesmetul de biscuiți:

  • 150 g biscuiți cu cacao și cremă

MOD DE PREPARARE

  1. Taie căpșunile cubulețe și amestecă-le cu mierea, frunzele de mentă și florile de salcâm (scoase de pe ciorchine) și pune-le la macerat, la rece, între 20 de minute și 4 ore.
  2. Amestecă într-un bol brânza cu mierea și vanilia.
  3. Mixează într-un blender biscuiții până obții un pesmet.
  4. Pregătește 4 pahare cu picior.
  5. Pune, în straturi, după cum urmează: biscuiți, crema cu brânză, amestecul cu căpșuni și, din nou biscuiți, crema cu brânză și amestecul cu căpșuni.
  6. Decorează cu câte o căpșună tăiată în două.
  7. Savurează imediat.