https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/05/1920x350.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/05/991x500.png

Delicii Calde la Grătar Mix cu brânzeturi și piure de mazăre

INGREDIENTE:

  • 200g Hochland Delicii Calde Mix cu brânzeturi la grătar
  • 10 fire de sparanghel proaspăt
  • 30ml de ulei de măsline
  • Sare și piper proaspăt măcinat
  • Pentru piureul de mazăre:
  • 200g de mazăre congelată
  • 10 frunze de mentă proaspătă
  • 50g unt
  • ½ linguriță sare
  • Pentru garnitură:
  • Mentă proaspătă
  • Mărar proaspăt

MOD DE PREPARARE:

  1. Într-un ibric potrivit pentru grătar puneți mazărea împreună cu sarea și așezați ibricul pe grătar. Lăsați să se gătească la foc mic pentru 10 minute.
  2. Amestecați sparanghelul cu sare, piper și ulei, așezați-l pe grătarul încins.
  3. Puneți pe grătarul încins Hochland Mix cu brânzeturi și gătiți pe ambele părți pentru 4 minute.
  4. Peste mazăre adăugați untul și mentă proaspătă și tocată mărunt, iar cu un zdrobitor de cartofi pasați mazărea. Dacă doriți un piure mai fin, folositi un blender vertical.
  5. Puneți piureul de mazăre pe un platou, întindeți ușor. Peste piure puneti Hochland Mix cu brânzeturi, alături așezați sparanghelul. Garnisiți cu mentă proaspătă și mărar proaspăt.
  6. Serviți imediat!

Poftă bună!