INGREDIENTE
- 800 grame cremă de brânză Hochland Creme clasic
- 100 grame zahăr
- 5 ouă la temperatura camerei
- 3 linguri de făină
- 100 ml frișcă lichidă
- 2-3 linguri stafide
- 2 linguri cacao
Ingrediente topping:
- fructe de pădure
- flori comestibile
MOD DE PREPARARE
- Preîncălzește cuptorul la 150 de grade cu ventilație.
- Într-un castron amestecă crema de brânză împreună cu zahărul și cele 3 linguri de făină. Opțional se poate adăuga vanilie pentru un plus de aromă.
- Mixează pentru 1-2 minute la viteză mică spre medie.
- Adaugă ouăle pe rând și continuă să mixezi după fiecare ou.
- După integrarea ouălor, adaugă frișca lichidă și împarte compoziția în două castroane.
- Mixează pentru încă un minut pentru a obține o compozitie mătăsoasă.
- Într-unul dintre castroane adaugă cacao.
- Toarnă în straturi cele două aluaturi, într-o formă cu pereți detașabili și cu diametrul de 24 cm.
- Adaugă stafidele.
- Introdu vasul în cuptor pentru 90 de minute la 150 de grade, iar în ultimele 30 de minute temperatura poate fi redusă la 120 de grade.
- Lasă vasul în cuptor pentru încă două ore.
- Completează cu topping din fructe de pădure și flori comestibile pentru o altfel de pască.
*În cuptor este necesar să fie plasat încă un vas cu apă.