https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/10/2-copy.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/10/2-1.png

Cheesecake proteic cu Hochland Mărgele de brânză

INGREDIENTE:

Pentru umplutură:

  • 300g Hochland Mărgele de brânză
  • 190g  iaurt grecesc (nu foarte acru)
  • 70g  miere
  • 2 ouă
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 1 linguriță zeamă de lămâie
  • 1 linguriță coajă de lămâie
  • 1 lingură amidon

Pentru crustă:

  • 120g biscuiți digestive
  • 50g ulei de cocos

MOD DE PREPARARE:

  1. Preîncălzim cuptorul la 325°F (160°C).
  2. Dăm prin blender biscuiții digestivi și adăugăm uleiul de cocos topit, amestecând cu o spatulă până obținem o compoziție nisipoasă.
  3. Întindem uniform amestecul cu biscuiți într-o tavă cu pereți detașabili (cu diametrul de 17 cm), presând ușor cu o lingură. Ungem în prealabil tava și pereții ei cu puțin ulei de cocos.
  4. Dăm prin blender Hochland Mărgele de brânză și vărsăm amestecul obținut într-un bol încăpător. Adăugăm iaurtul grecesc, mierea, ouăle, vanilia, zeama și coaja de lămâie și amestecăm până la omogenizare.
  5. Turnăm amestecul de cheesecake peste crusta formată din biscuiți.
  6. Lăsăm cheesecake-ul la cuptor timp de 50-60 de minute.
  7. Îl lăsăm să se răcească înainte de a-l băga în frigider. Ideal este să-l lăsăm în frigider timp de cel puțin 4 ore înainte de servire.

Poftă bună!