https://hochland.ro/wp-content/uploads/2025/10/Cheesecake-la-pahar-_1920x350-1.jpg https://hochland.ro/wp-content/uploads/2025/10/Cheesecake-la-pahar-_991x500-1.jpg

Cheesecake la pahar cu Hochland Crème 

INGREDIENTE:

  • 350 g Hochland Crème Clasic
  • 200 ml frișcă lichidă/lapte de cocos din conservă
  • opțional: îndulcitor (după gust)
  • esență de vanilie
  • 200 – 300 g biscuiți graham (în funcție de câte porții se pregătesc)
  • 100 g gem din 100% fructe
  • fructe proaspete, pentru decor

MOD DE PREPARARE:

  1. Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu ulei de cocos.
  2. Se așează compoziția la baza paharelor.
  3. Se mixează crema de brânză Hochland Crème Clasic 350 g cu frișca lichidă/laptele de cocos.
  4. Se adaugă esență de vanilie și îndulcitor, după gust.
  5. Se toarnă crema peste stratul de biscuiți.
  6. Se adaugă un strat de gem și se decorează cu fructele preferate. 

Poftă bună!