https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/03/1920x350-1.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2024/03/991x500-1.png

Bundt cake cu Hochland brânză de vaci grunjoasă

INGREDIENTE: 

  • 170g făină 
  • 20g amidon 
  • 1 plic praf de copt 
  • 1 vârf de sare 
  • 170g unt topit și răcit 
  • Sucul și coaja rasă de la 1 portocală 
  • 1 cutie de Hochland brânză de vaci grunjoasă 
  • 120g zahăr 
  • 3 ouă 
  • 1 linguriță esență de vanilie 
  • 100g zmeură congelată 

Pentru glazură – 100g ciocolată albă, 40ml frișcă lichidă, colorant roz 

Pentru decor – zmeură proaspătă și liofilizată, decor de Paște din zahăr 

MOD DE PREPARARE: 

  1. Cu ajutorul unui mixer, amestecăm într-un bol untul topit și răcit, coaja rasă de portocală și zahărul. Adăugăm treptat ouăle, sucul de portocale și esența de vanilie și amestecăm până la omogenizare. 
  2. Într-un alt bol combinăm făina cu amidonul, praful de copt și sarea. Adăugăm prin cernere în prima compoziție. 
  3. Sfărâmăm cu degetele brânza de vaci grunjoasă peste aluat, adăugăm zmeura congelată și amestecăm cu o spatulă. 
  4. Ungem cu unt o formă de bundt cake, turnăm compoziția în formă și coacem tortul timp de 40 minute la 180 grade Celsius. 
  5. Lăsăm ulterior tortul să se răcească complet. 
  6. Pentru glazură, topim la foc mic ciocolata albă amestecată cu frișca lichidă și adăugăm colorant roz. 
  7. Turnăm glazura peste tort și îl decorăm. 

Poftă bună!