INGREDIENTE
- 200g macaroane
 - 3 ouă
 - 80g zahăr
 - 60g stafide
 - 60g lapte
 - 1 linguriță esență de rom (sau vanilie)
 - coaja rasă de la 1 lămâie
 - 250g Hochland Brânză de vaci
 - 175g Hochland Telemea de vacă
 
MOD DE PREPARARE
- Se rup în 3 macaroanele și se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
 - Într-un bol adăugăm ouăle, zahărul și laptele. Se omogenizează compoziția cu un tel.
 - Se adaugă restul ingredientelor: esența de rom, coaja rasă, Hochland Brânză de vaci, Hochland Telemea rasă și stafidele. Se amestecă cu o spatulă.
 - Se combină compoziția obținută împreună cu pastele (fierte și scurse) și se toarnă în tava de copt.
 - Se coace budinca timp de 35 minute la cuptor, 180 grade Celsius.
 
Poftă bună!