https://hochland.ro/wp-content/uploads/2020/05/briose2-2.jpg https://hochland.ro/wp-content/uploads/2020/05/briose2-3.jpg

Brioșe cu cremă de brânză pas cu pas

Pregătește un desert inspirat de Hochland Crème.

INGREDIENTE PENTRU BLAT

  • 120g de făină albă
  • 1 1/2 linguriță praf de copt
  • 50g pudră de cacao
  • 3 ouă
  • 180g de unt
  • 150g de zahăr
  • 4 linguri de apă  fierbinte

PAȘI PREPARARE BLAT

  1. Încălzește cuptorul la 200 de grade.
  2. Pune pudra de cacao într-un bol încăpător pentru mixat, toarnă apa fierbinte deasupra și amestecă bine.
  3. Adaugă restul ingredientelor și amestecă-le bine cu ajutorul unui mixer.

INGREDIENTE PENTRU GLAZURĂ

  • 200g de Hochland Crème Clasic
  • 100g de zahăr pudră
  • 1 linguriță extract de vanilie

MOD DE PREPARARE GLAZURĂ

  1. Pune crema de brânză într-un bol încăpător pentru mixat.
  2. Cerne zahărul pudră deasupra. Gustă și verifică dacă preferi mai dulce.
  3. Mixează bine până la omogenizare, împreună cu extractul de vanilie.
  4. Pune glazura într-un poș pentru decor și ornează fiecare brioșă.

Poftă bună!