INGREDIENTE:
- 2 felii de pâine din cereale integrale cu maia
- 120g Hochland Mărgele de brânză
- ½ avocado copt
- Sare și piper după gust
- 1 lingură arpagic proaspăt, tocat (opțional)
- Fulgi de chilli (opțional, pentru un pic de iuțeală)
- Ulei de măsline (opțional, pentru stropire)
MOD DE PREPARARE:
- Începem prin a prăji feliile de pâine până când acestea sunt aurii și crocante.
- Într-un bol, zdrobim avocado cu o furculiță până când ajunge la consistența dorită (netedă sau bucăți). Condimentăm cu sare și piper după gust.
- Odată ce pâinea este prăjită, întindem un strat generos de Hochland Mărgele de brânză pe fiecare felie.
- Acoperim Hochland Mărgele de brânză cu piureul de avocado.
- Presărăm arpagic tocat, fulgi de ardei roșu și un strop de ulei de măsline, dacă dorim.
- Savurăm imediat pâinea prăjită cu avocado și Hochland Mărgele de brânză ca mic dejun nutritiv sau gustare.
Poftă bună!