Brânză cu o consistență tare, bazată pe un mix special de culturi și maturată cu grijă și răbdare timp de două luni. Acest sortiment este ,,supus’’ unui răsfăț, fiind stropit la suprafață cu vin roșu (Fetească Neagră), proces ce îi asigură un gust deosebit, complex și un aspect specific, cu o coajă în nuanțe rubinii.
Detalii despre produs| Valoare energetică: | 1554 kj / 374 kcal |
| Grăsimi | 30,0 g |
| -din care acizi grași saturați | 19,8 g |
| Glucide | <0,1 g |
| -din care zaharuri | <0,1 g |
| Proteine | 26,0 g |
| Sare | 3,0 g |
| Calciu | 850 mg (106% VNR*) |
ALINTATĂ CU VIN, 200 g
Branză tare, cu caracter, maturată cu grijă și răbdare timp de două luni. Acest sortiment are o consistență mai cremoasă, o culoare mai deschisă și un gust delicat.
Detalii despre produs| Valoare energetică: | 1557 kj / 375 kcal |
| Grăsimi | 31,0 g |
| -din care acizi grași saturați | 20,0 g |
| Glucide | <0,1 g |
| -din care zaharuri | <0,1 g |
| Proteine | 24,0 g |
| Sare | 2,0 g |
| Calciu | 800 mg (100% VNR*) |
CREMOASĂ, 200 g
Brânză cu o consistență tare, maturată cu grijă și răbdare timp de două luni. Mixul special de culturi și procesul de maturare conferă produsului gustul și aroma unica. Rafinamentul acestui sortiment demonstrează că simplitatea este, de multe ori, rețeta ideală pentru un gust desăvârșit.
Detalii despre produs| Valoare energetică: | 1554 kj / 374 kcal |
| Grăsimi | 30,0 g |
| -din care acizi grași saturați | 19,8 g |
| Glucide | <0,1 g |
| -din care zaharuri | <0,1 g |
| Proteine | 26,0 g |
| Sare | 3,0 g |
| Calciu | 850 mg (106% VNR*) |
NATUR, 200 g
Gama ATELIER este un proiect de suflet pentru Hochland România, născut din dorința de aduce pe piață produse deosebite, care prin savoarea lor nobilă se pot alătura momentelor speciale din viața noastră.