Select Gouda și Maasdam
Lansăm două noi produse: Select Gouda și Maasdam – brânzeturi fine, cu un gust autentic care transformă orice masă într-o experiență sofisticată!
Hochland Vecremos
Lansăm Vecremos, prima cremă tartinabilă vegană
din portofoliu, un deliciu cremos. Perfectă pentru micul
dejun sau gustările tale preferate, Vecremos aduce
gustul savuros al brânzei, acum în variantă vegană!
Brânză Topită cu Cedar
Lansăm noua Brânză Topită cu Cedar, ideală pentru sandvișuri și preparate calde. Se transformă într-un sos cremos pentru nachos, burgeri sau cartofi prăjiți.
Mozzarella Felii
Te ajutăm să descoperi noi prietenii și să împarți bucurii,
odată cu lansarea noului produs Mozzarella Felii, potrivită în
gustări lejere sau sendvișuri de orice fel.
Brânză Topită cu Gouda
Pentru sendvișuri mai gustoase și pauze mai frumoase,
lansăm noile Felii Gouda delicioase.
Fabrica de la Sovata
Finalizăm extinderea fabricii de la Sovata, mărind astfel
capacitatea de producție și pregătindu-ne pentru noi provocări.
Telemea în ulei cu verdeață
Lansăm noua Hochland Telemea în cuburi gata tăiate, cu verdeață asezonate, iubită de salate și potrivită pentru mese rapide și lejere.
Hochland Velemea
Lansăm Hochland Velemea, o specialitate vegană, versatilă, cu textură cremoasă, care păstrează bucuria gustului la masă.
Mozzarella Sticks Pane
Pentru momentele când petreceți timp împreună și vreți o gustare savuroasă, noile Mozzarella Sticks
vor fi îndrăgite de toată lumea la masă.
Triunghiuri de brânză topită Mixtett pentru Paste
Aducem iubitorilor de brânză topită un sortiment nou: Triunghiuri de brânză topită Mixtett pentru Paste, de savurat atât în gustări reci, cât și calde.
Telemea la cuptor
Te ajutăm să aduci și mai multă
bucurie la masă, cu noua Telemea la Cuptor, inedită și gustoasă.
Brânză de vaci grunjoasă
Lansăm noua Brânză de Vaci cu textură grunjoasă, de încercat ca atare sau în preparate pline de savoare.
Brânză extra cremoasă de vacă
Lansăm Brânza Extra Cremoasă, pentru o masă și mai savuroasă.
Fabica de la Sovata
Extindem fabrica de la Sovata și ne pregătim de viitor.
Brânză de vaci cremoasă
Lansăm Brânză de vaci, incredibil de cremoasă și disponibilă atât în varianta de 200g pentru o gustare rapidă, cât și de 475g pentru rețete delicioase.
Proiect Generații
Chiar și în contextul pandemiei am continuat alături de Fundația Regală Margareta a României misiunea pe care ne-am asumat-o cu un an în urmă, aceea de a oferi sprijin seniorilor vulnerabili. Prin proiectul Telefonul Vârstnicului și voluntariat am ajuns acolo unde a fost mai mare nevoie de noi.
Atelier Brânză Cremoasă
Reinventăm Brânza Praid integrând-o în gama Atelier, care se îmbogățește cu un nou sortiment: Atelier Brânză Cremoasă.
20 de ani de activitate
Sărbătorim 20 de ani și redefinim comunicarea într-o nouă filosofie de brand.
Brânză Praid
Aducem iubitorilor de brânză un nou sortiment: Brânză Praid - o brânză maturată în salina Praid cu un gust complex și o aromă plină de caracter.
Hochland Telemea
Lansăm Telemeaua Hochland, preferata roșiilor.
Almette cu Smântână și cu Verdeață
Aducem în magazine două sortimente de cremă de brânză Almette: cu Smântâna și cu Verdeață.
Fabrica de la Sovata
Achiziționăm Fabrica de la Sovata și începem să producem sortimente tradiționale de cașcaval, precum Dalia sau Brădet. De asemenea, furnizăm materie primă pentru Fabrica de Brânză topită de la Sighișoara.
Fabrica de la Sighișoara
Ia naștere Hochland România prin achiziționarea fabricii de la Sighișoara, unde începem să producem Brânză topită.