SPECIALIST CALITATE
Sighișoara
La noi vei gasi omenie și multe motive de bucurie
Vei fi parte într-o companie de familie cu spirit antreprenorial, lider de piață în România. Pachetul de beneficii asociat urmărește să răspundă mai multor nevoi după cum urmează:
- abonament medical clinică privată
- tichete de masa
- bonus și decont parțial concediu
- concediu de odihnă în funcție de vechimea în muncă
- decont parțial transport
- produse Hochland în fiecare lună
- bonus anual
Vei face treabă cu seriozitate, punând inimă în toate
- Detine cunostinte in privinta cerintelor legislatiei alimentare privind etichetarea produselor alimentare intocmeste si actualizeaza declaratiile pentru produse finite in vederea comercializarii acestora;
- Intocmeste, verifica si actualizeaza specificatiile si documentele care insotesc materiile prime, ambalajele, semifabricatele si produselle finite;
- Intocmeste, actualizeaza si revizuieste procedurile specifice sistemului de management al calitatii si alte documente specifice solicitate de clienti si de autoritati
- Efectueaza instruiri, scolarizari interne ale angajatiilor fabricii Sighisoara (reguli de igiena, HACCP, tematici specifice de laborator si altele daca este cazul);
- Efectueaza activitati de analize in cadrul laboratorului fabricii atunci cand este cazul
- Raspunde de pregatirea si participa la examenele organoleptice pentru materii prime, semifabricate si produse finite, precum si de intocmirea tuturor documentelor necesare livrarilor de produse; verifica zilnic corectitudinea ambalarii si marcarii produselor finite cel putin in momentul efectuarii degustarii;
- Efectueaza evaluarea si controlul furnizorilor materii prime si aplica procedurile sistemului de management al calitatii si sigurantei alimentare
- Participa la efectuarea analizei riscurilor, inspectiilor, verificarilor, auditurilor interne sau externe referitoare la siguranta produsului, alaturi de seful direct atunci cand este necesar si intocmeste raportate ale acestora;
- Introduce si opereaza date/ raportari in sistem – specifice departamentului pentru asigurarea si managementul calitatii si sigurantei alimentare
- Elibereaza pentru comercializare produsele care sunt conforme cu specificatiile, standardele de firma si legislatia alimentara in vigoare insotite de documentele aferente;
- Monitorizeaza activitatea firmei de DDD si e responsabil pentru monitorizarea masurilor de control al daunatorilor.
- Contribuie la dezvoltarea si implementarea standardelor de calitate si siguranta alimentara si/ sau a altor standarde in cadrul companiei
- Raspunde de pregatirea documentatiei specifice pentru lansarile de noi produse si de informarea eficienta a persoanelor implicate in implementare
- Participa la diverse proiecte si analize demarate in cadrul compatimentului de management al calitatii si sigurantei alimentare, in cadrul echipei HACCP , frauda alimentara, etc.
Vei aduce pe mese fericire, cu a ta pregatire
- Studii medii sau superioare in domeniul Industriei alimentare/ productiei/ biologie/ microbiologie/ chimie/ veterinare sau calificare in domeniu (ex: specializare post universitara ca Manager in domeniul sigurantei alimentare);
- Experienta de minim 1 an in industria alimentara;
- Cunostinte privind cerintele legislatiei alimentare
- Abilitati de planificare si organizare si prioritizare
- Abilitati de analiza si sinteza
- Abilitati de identificare si rezolvare a problemelor
- Abilitati de comunicare si relationare
- Cunosterea limbii engleze – nivel mediu vorbit și scris
- Cunoasterea sistemului de management al calitatii si sigurantei alimentare IFS reprezinta un avantaj;
- Cunostinte de operare Windows; (SAP – avantaj)