SEF LABORATOR

Sighișoara

fabrica Sighișoara

La noi vei gasi omenie și multe motive de bucurie

Vei fi parte într-o companie de familie cu spirit antreprenorial, lider de piață în România. Pachetul de beneficii asociat urmărește să răspundă mai multor nevoi după cum urmează:

  • abonament medical clinică privată
  • tichete de masa
  • bonus și decont parțial concediu
  • concediu de odihnă în funcție de vechimea în muncă
  • decont parțial transport
  • produse Hochland în fiecare lună
  • bonus anual

Vei face treabă cu seriozitate, punând inimă în toate

Coordoneaza activitatile si personalul din cadrul laboratoarelor:

  • Conduce, organizeaza, planifica si controleaza activitatiile din cadrul laboratoarelor fabricii din Sighisoara;
  • Intocmeste, actualizeaza si revizuieste procedurile, instructiunile de lucru, metodele de analiza din activitatea laboratoarelor;
  • Asigura efectuarea analizelor conform planurilor de analize, evalueaza si interpreteaza rezultatele de laborator si comunica rezultatele; raspunde de asigurarea acuratetii si corectitudinii efectuarii analizelor.
  • Raspunde de pregatirea examenelor organoleptice pentru materii prime, semifabricate si produse finite, precum si de intocmirea tuturor documentelor necesare livrarilor de produse;
  • Asigura si verifica prepararea reactivilor necesari pentru lucru din cadrul laboratoarelor si tine evidenta stocurilor de siguranta;
  • Cunoaste si aplica legislatia in vigoare privind regimul substantelor periculoase si raspunde de depozitarea, evidenta si raportarile aferente acestora;
  • Asigura controlul si verificarea metrologica/etalonarea, precum si intretinerea aparatelor de masura si control din laboratoare;
  • Efectueaza activitati referitoare la asigurarea managementului calitatii si sigurantei alimentare:
  • Contribuie la dezvoltarea si implementarea standardelor de calitate si siguranta alimentara si a altor standarde in cadrul companiei
  • Detine cunostinte in privinta cerintelor legislatiei alimentare privind etichetarea produselor alimentare si desfasurarea procesului de productie si laborator si urmareste respectarea acestora.
  • Evaluare si control furnizori materii prime si aplica procedurile sistemului de management al calitatii si sigurantei alimentare.
  • Elibereaza pentru comercializare produsele care sunt conforme cu specificatiile, standardele de firma si legislatia alimentara in vigoare, insotite de documentele aferente;
  • Membru in echipa HACCP si Frauda alimentara cu responsabilitati in elaborarea, actualizarea si revizuirea sistemului HACCP si frauda alimentara
  • Comunica si efectueaza instruiri, scolarizari interne ale angajatiilor fabricii Sighisoara (reguli de igiena, HACCP, tematici specifice de laborator si altele daca este cazul);

Vei aduce pe mese fericire, cu a ta pregatire

 

  • Studii medii sau superioare in domeniul Industriei alimentare/ productiei/ biologie/ microbiologie/ chimie/ veterinare sau calificare in domeniu (ex: specializare post universitara ca Manager in domeniul sigurantei alimentare);
  • Experienta de minim 3 ani in laborator de produse alimentare sau ca sef de echipa;
  • Abilitati de planificare, organizare si prioritizare
  • Abilitati de analiza si sinteza
  • Abilitati de identificare si rezolvare a problemelor
  • Abilitati de comunicare si relationare
  • Cunosterea limbii engleze – nivel mediu vorbit și scris
  • Cunoasterea sistemului de management al calitatii si sigurantei alimentare IFS reprezinta un avantaj;
  • Cunostinte de operare Windows (SAP – avantaj);

Vreau să aplic!



Încarcă CV*

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.