SEF LABORATOR
Sighișoara
La noi vei gasi omenie și multe motive de bucurie
Vei fi parte într-o companie de familie cu spirit antreprenorial, lider de piață în România. Pachetul de beneficii asociat urmărește să răspundă mai multor nevoi după cum urmează:
- abonament medical clinică privată
- tichete de masa
- bonus și decont parțial concediu
- concediu de odihnă în funcție de vechimea în muncă
- decont parțial transport
- produse Hochland în fiecare lună
- bonus anual
Vei face treabă cu seriozitate, punând inimă în toate
Coordoneaza activitatile si personalul din cadrul laboratoarelor:
- Conduce, organizeaza, planifica si controleaza activitatiile din cadrul laboratoarelor fabricii din Sighisoara;
- Intocmeste, actualizeaza si revizuieste procedurile, instructiunile de lucru, metodele de analiza din activitatea laboratoarelor;
- Asigura efectuarea analizelor conform planurilor de analize, evalueaza si interpreteaza rezultatele de laborator si comunica rezultatele; raspunde de asigurarea acuratetii si corectitudinii efectuarii analizelor.
- Raspunde de pregatirea examenelor organoleptice pentru materii prime, semifabricate si produse finite, precum si de intocmirea tuturor documentelor necesare livrarilor de produse;
- Asigura si verifica prepararea reactivilor necesari pentru lucru din cadrul laboratoarelor si tine evidenta stocurilor de siguranta;
- Cunoaste si aplica legislatia in vigoare privind regimul substantelor periculoase si raspunde de depozitarea, evidenta si raportarile aferente acestora;
- Asigura controlul si verificarea metrologica/etalonarea, precum si intretinerea aparatelor de masura si control din laboratoare;
- Efectueaza activitati referitoare la asigurarea managementului calitatii si sigurantei alimentare:
- Contribuie la dezvoltarea si implementarea standardelor de calitate si siguranta alimentara si a altor standarde in cadrul companiei
- Detine cunostinte in privinta cerintelor legislatiei alimentare privind etichetarea produselor alimentare si desfasurarea procesului de productie si laborator si urmareste respectarea acestora.
- Evaluare si control furnizori materii prime si aplica procedurile sistemului de management al calitatii si sigurantei alimentare.
- Elibereaza pentru comercializare produsele care sunt conforme cu specificatiile, standardele de firma si legislatia alimentara in vigoare, insotite de documentele aferente;
- Membru in echipa HACCP si Frauda alimentara cu responsabilitati in elaborarea, actualizarea si revizuirea sistemului HACCP si frauda alimentara
- Comunica si efectueaza instruiri, scolarizari interne ale angajatiilor fabricii Sighisoara (reguli de igiena, HACCP, tematici specifice de laborator si altele daca este cazul);
Vei aduce pe mese fericire, cu a ta pregatire
- Studii medii sau superioare in domeniul Industriei alimentare/ productiei/ biologie/ microbiologie/ chimie/ veterinare sau calificare in domeniu (ex: specializare post universitara ca Manager in domeniul sigurantei alimentare);
- Experienta de minim 3 ani in laborator de produse alimentare sau ca sef de echipa;
- Abilitati de planificare, organizare si prioritizare
- Abilitati de analiza si sinteza
- Abilitati de identificare si rezolvare a problemelor
- Abilitati de comunicare si relationare
- Cunosterea limbii engleze – nivel mediu vorbit și scris
- Cunoasterea sistemului de management al calitatii si sigurantei alimentare IFS reprezinta un avantaj;
- Cunostinte de operare Windows (SAP – avantaj);