https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/03/1920x350_2.png https://hochland.ro/wp-content/uploads/2023/03/991x500_2.png

Prăjitură cu afine, ciocolată și Hochland Brânză de vaci 

INGREDIENTE 

  • 230g Hochland Brânză de vaci
  • 6 ouă 
  • 350g unt topit 
  • 80g smântână 
  • 2 lingurițe esență de vanilie 
  • 360g făină 
  • 1 linguriță praf de copt 
  • un vârf de sare 
  • 60g ciocolată albă topită 
  • 200g afine  
  • 200g zahăr

MOD DE PREPARARE: 

  1. Preîncălzim cu cuptorul la 180C și ungem cu unt forma Bundt. 
  2. Mixăm într-un bol încăpător ouăle cu zahărul până se fac spumă. Adăugăm untul, praful de copt, esența și sarea. Omogenizăm compoziția. 
  3. Integrăm Hochland Brânză de vaci, smântana, ciocolata, iar apoi, treptat, și făina. La final adăugam afinele și turnăm compoziția în forma de tip Bundt. 
  4. Dăm la cuptor 40-50 de minue și, când este gata, servim prăjitura cu fructe proaspete sau frișcă. 

Poftă bună!